VÄLKOMMEN TILL

KÄRINGBERGETS FISK I HJÄRTAT AV LÅNGEDRAG

Hej alla kunder!

Vi vill välkomna alla till vår butik på Redegatan (vid Hemköp)

Vi erbjuder fisk, skladjur och delikatesser av högsta kvalité. Inköp gör vi själva på Göteborgs fiskauktion samt hos grossister i Fiskhamnen.

Vi kokar våra skaldjur, lagar färdiga rätter, sallader och sillar själva i vår beredningslokal i Fiskhamnen.

I vår butik försöker vi bredda vår sortiment och bli så självständiga som möjligt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder det bästa varor och bästa service.

Önskar alla hjärtligt välkomna till oss!

Sinne med besättningen

Butik på Redegatan tel. 031-144405

email: karingberget@gmail.com

FISK

SKALDJUR

DELIKATESER

VÅR DISK

Lite klarhet i röran

Hej!

Känner att jag är skyldig en förklaring till alla er kunder som blir osäkra vilka namn som gäller när det handlar om alla fiskaffärer i Långedrag.

I april 2020. har Käringbergets fisk köpt butiken på Redegatan (vid Hemköp) av Fiskhuset, som i sin tur köpte den av Fiskvagnen Påvelund. I köpet ingick inte vagnen som står i vid ”Willys” i Påvelund centrum. Den heter numera Fiskhuset i Påvelund, även om den inte är uppdaterad på Google och Eniro.

Käringbergets fisk och Fiskvagnen Påvelund har haft bra och nära samarbete under tiden som Robban ägde Fiskvagnen Påvelund. Därför valde vi att kalla oss Käringbergets fisk/Fiskvagnen Påvelund, naturligtvis i samförstånd med både Robban och Fiskhusets ledning. Vi ville visa att vi återgår till samma koncept, med samma personal som tidigare. Och så strävar vi att erbjuda er kunder den bästa möjliga service och kvalité.

Telefon nr. till Redegatan 031-144405

Mail: karingberget@gmail.com

Med förhoppning att det blev lite klarare i ”röran”, önskar jag alla en trevlig höst och fortsatt frisk tillvaro i dessa svar tider.

Sinne med personalen