PÅSK

Med den här uppdateringen vill jag bara försäkra alla kunder att vi kommer att göra allt för att ni ska känna er trygga med oss. Samtidigt vill jag tacka min härliga personal som ställer upp i dessa svara tider och tar på största allvar denna svara situation.
Vi sätter ut kölappar, och ber er kundermatt vänta på er tur utanför butikerna, så at vi inte skapar trängsel inne i butiken. Om det skulle bli dåligt väder, kommer vi att slå upp ett tält utanför respektive butik, så ni kan ändå stå ute och vänta på er tur. 
Men, samtidigt vill jag uppmana alla att förbeställa sina varor på telefon i respaktive butik. Då kan vi garantera att ni får varor ni önskar. Då kan vi antigen komma ut med varorna till er, eller så går det ganska fort inne i butiken. Det går bra att swisha, och som jag skrev tidigare, erbjuder vi även utkörning på Långfredag. 
Det kommer mer info om öppettider inom kort.
Vi kommer att förpacka det mesta av våra varor:
° Krämiga sillar i ca 300gr burkar
° Klara sillar i ca 400-500gr burkar
° Sallader och röror i ca 200gr burkar
° Gravad och rökt lax skuren i skivor vacuumpackad i ca 
6-10 skivor/pkt
° Färdiga rätter är självklart förpackade i ca 1-2 portioner/pkt

Det kommet att finnas även lösvikt på allt, om det är någon som önskar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *